13 Eylül 2024 - Cuma

KOYUN CAN DERDİNDE! KASAP ET DERDİNDE!

KOYUN CAN DERDİNDE! KASAP ET DERDİNDE!

Yazar - Kıvanç Apaydın
Okuma Süresi: 3 dk.
Kıvanç Apaydın

Kıvanç Apaydın

-
Takip EtGoogle News

 

 

 Narin’in olayı insanlık dışı bir durumdu. Yalnız yaşanılanlar tesadüf değildir. Çarşamba’nın geleceği Salı’dan bellidir. Bu hadise gün yüzüne bir şekilde çıkmış bir olay.

Binlercesinin sesini kimse duymamıştır. Açıkçası olan Narin’e oldu. Öbürleri üç beş gün üzülür normal yaşama devam edecek. Eminim Narin de cenneti aladadır ve şimdi iyi ki bu çürümüş toplumdan kurtuldum demiştir. Bir çocuğun canına kast etmek insanlık tarihinin aslında ahlaki yönde çok az yol kat ettiğini bize göstermiş oldu.

Saddam yüzlerce Kürt çocuğunu öldürdü, Yahudiler binlercesini Gazze’de katletti, bugün 12 Eylül darbesi bu darbeyi yapan alçaklarda yüzlerce Kürt çocuğunu öksüz yetim bıraktı. Örneklerin sırası uzar gider coğrafya maalesef kana doymuyor. Ne zaman ki rehberimiz, akıl bilim ve eğitimli bir toplum olmak yolunda bir istikamet çizersek o zaman insanlaşmanın ilk adımlarını atmış olacağız.

 

 Olayın Türkiye’deki yansımaları  kimisine sayısal toto  çıkmış gibi oldu, eminim namuslu siyasetçileri çok üzmüştür. Yalnız bu durum bu kadar gündemde kalması iktidarın hedef şaşırtma noktasında bir mühendislik titizliğiyle gündemde uzunca kalması ve ilerleyen günlerde bir kahraman Ak Parti iktidarı doğuracağı gün ışığı gibi açıktır.

 Bölgedeki partilere yansıması ise sidik yarıştırmaya döndü. Yok Güran Ailesi  B partisinden karşı taraf yok Güran ailesi C partisinden. Şu dönemde bu kadar oy almış başka dönemde başka partiden oy almış, velhasıl kelam, Narinin ölümü unutulmuş, Güran ailesinin hangi siyasi partiden olduğu daha çok önemli hali gelmiş. Geldiğimiz noktayı görüyor musunuz kıymetli okuyucular.

 Yarın başımıza bir şey gelirse iktidarı ve muhalefetin mevcut durumu aynen böyle olacak. Eğer birileri isterse gündem olacak. Kime oy vermişsek onun tarafından ya ödüllendirileceğiz ya da cezalandırılacağız.

Yalnız bu kervan böyle yürümez, çatlaklıkların sesi daha gür bir şekilde duyulmaya başlanacak…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları